« Mei 2015 »
M D W D V Z Z
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


TV De IJpelaar is een recreatieve tennisvereniging voor alle leeftijden midden in de woonwijk De IJpelaar, Breda.

Betrokkenheid, sportiviteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Racket en bal

U bent hier: Home

Home

Algemeen: Kennismaking met trainer Ivo Coertjens
   (25-05-2015)

TV De IJpelaar en CIC Tennis laten u graag kennismaken met de nieuwe trainer Ivo Coertjens. Daartoe is op 12 juni a.s. uitgebreid de gelegenheid. Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom op ons tennispark en zijn er o.a. tennisclinics ingedeeld op speelniveau en andere tennis gerelateerde activiteiten. Vanuit CIC is iemand aanwezig om met u te spreken over de trainingen. Behalve deelnemen en praten met Ivo wilt u hem misschien ook wel eens op z’n eigen speelniveau een kort wedstrijdje zien tennissen.

Het eerste uur zal Ivo zich met name richten op de aanwezige jeugd waarna vanaf 20:00 uur ieder ander kan deelnemen. Omdat we trots zijn op de nieuwe trainer en de afspraken die met CIC gemaakt zijn worden deze avond fantastische prijzen verloot. Zo maken vijf deelnemers aan een clinic kans op een half uur privétraining door Ivo Coertjens, aangeboden door CIC. TV De IJpelaar voegt hier aan toe dat er 10 blikken met tennisballen te winnen zijn en ter promotie van het tennis en de training worden deze avond ook twee entreekaarten incl. reis voor de wedstrijd op maandagavond op Roland Garros 2016 verloot.

Kom vooral op 12 juni voor een kennismaking met de nieuwe trainer Ivo Coertjens en tevens een stukje gezelligheid op ons tennispark. Om een indruk te krijgen hoeveel mensen en op welk speelniveau deelgenomen zal worden zou het fijn zijn als u vooraf uw deelname aan een clinic wil aanmelden middels een e-mail met uw naam en speelsterkte aan  / 06-27097406.

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Uitkomst enquete
   (18-05-2015)

Recent is er een enquete gehouden onder de leden. De uitkomsten zijn te vinden in het besloten gedeelte van de website. Kijk hier voor de volledige uitkomst. 

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Led verlichting
   (18-05-2015)

Duurzame investering in LED verlichting

Het bestuur heeft op 13 mei besloten om op de tennisbanen 1 t/m 5 de bestaande conventionele armaturen te vervangen door LED-armaturen. De huidige armaturen zijn afgeschreven en de voordelen van LED-verlichting ten opzichte van conventionele verlichting zijn groot:
• gelijkmatiger en beter licht;
• lager energieverbruik (gegarandeerd minimaal 40% besparing);
• vermindering van strooilicht, dus minder lichthinder voor omwonenden;
• geen opwarmen of afkoelen, lampen kunnen direct worden aan- en uitgeschakeld;
• dimbaar;
• lagere onderhoudskosten.
Ondanks de hogere (eenmalige) aanschafkosten, ongeveer 2x zo duur, is vooral vanwege het betere zicht tijdens de avonduren (fijner tennissen) en de energiebesparing gekozen voor LED-verlichting. LED-verlichting past ook uitstekend in het duurzame beleid dat onze vereniging in het beleidsplan voor de komende jaren heeft vastgelegd. De investering wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een subsidie ( 1/3 deel van de investering) van de Gemeente Breda, omdat LED-verlichting bijdraagt aan de reductie van CO2-uitstoot. De vervanging staat gepland voor week 28 (week van 6 juli). Wanneer alles volgens planning verloopt, heeft het Klessens / Lussenburgadvies Dubbel Open 45+/60+ toernooi de primeur om met de LED-verlichting te starten.
Wij zullen dan de 1e tennisvereniging in Breda zijn met LED-verlichting!


Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Nieuwe trainer
   (16-05-2015)

Het bestuur en CiC Tennis zijn blij u te melden dat Ivo Coertjens aankomende maandag start als nieuwe clubtrainer van Tennisvereniging De IJpelaar.

De 33-jarige inwoner van Breda, die ook vlakbij het park woont, heeft de afgelopen jaren als trainer gewerkt op diverse locaties waaronder Sporthal Jeugdland te Ulvenhout, Racketcentrum Breda en LTC Aalburg. Hij is voor een aantal waarschijnlijk geen onbekend gezicht, omdat hij in het verleden het Open Toernooi wist te winnen en jarenlang een eigen sportzaak heeft gehad in de Haagse Beemden. De laaste jaren is hij zich meer gaan richten op het les geven en de functie van trainer bij TV De IJpelaar is voor hem de volgende stap in zijn trainers carrière. Ivo krijgt veel voldoening als hij ziet dat zijn lessers voortuitgang boeken en heeft ontzettend veel zin om dat ook te bewerkstellingen met de leden van TV De IJpelaar. Daarnaast ziet hij het als een enorme uitdaging om in samenwerking met de nieuw opgezette jeugdcommissie activiteiten te ontplooien om de jeugd een impuls te geven.

Binnenkort zal Ivo een clinic verzorgen en krijgt u de mogelijkheid met hem kennis te maken. Uiteraard kunt u hem ook aanspreken op het park. Er zijn nog lesmogelijkheden voor de nieuwe reeks die maandag as (18 mei) start dus mocht u interesse hebben spreek Ivo aan of neem contact met ons op.

Wij wensen u onder leiding van Ivo een plezierig vervolg van de tennistraining toe en mocht u vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard altijd mailen () of bellen naar 06-27097406.

Deel via:

(Terug naar boven)


Toernooien: Heliview PMS Open Actueel Rating toernooi
   (08-05-2015)

Beste TV De IJpelaar leden,

Het mooie weer komt er weer aan, tijd om je in te schrijven voor het Heliview PMS Open Actueel Rating toernooi bij TV De IJpelaar! Het open toernooi vindt dit jaar plaats van 13 t/m 21 juni. Zie deze pagina voor meer informatie.

Groetjes de Toernooicommissie!

 

 

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - [Volgende >>]

 Laatste nieuws

25-05-2015

Kennismaking met trainer Ivo Coertjens

Lees meer...

18-05-2015

Uitkomst enquete

Lees meer...

18-05-2015

Led verlichting

Lees meer...

16-05-2015

Nieuwe trainer

Lees meer...

08-05-2015

Heliview PMS Open Actueel Rating toernooi

Lees meer...
 

Powered by: Club Webware